воскресенье, 7 апреля 2013 г.

Комп'ютерні столи

 


   При проектуванні вашого робочого місця, враховуються багато нюансів.

    В першу чергу враховується розмір кімнати і природнє освітлення, після чого визначаємо положення робочого місця у кімнаті. Для правши бажано щоб освітлення було з лівої сторони. Але є випадки коли з багатьох технічних причин ми неможемо встановити стіл як нам потрібно, в таких випадках підбирається штучне освітлення. Є багато правил вибору штучного освітлення, адже нам потрібно максимально освітити робоче місце і при тому непошкодити зір.
  Другий крок - вирішити як і що саме буде тут розташовуватися. Наприклад: монітор, системний блок, клавіатура, ноутбук, принтер, бумага для нього, книги, папки, канцелярскі предмети і т.д. Тоді згідно обєму і розмірів усього, проектується робоче місце, чи вам потрібно більше відкритих полиць, чи закритих пеналів чи шкафчиків, усе залежить від ваших потреб і бажань.
  Надалі слід визначитись в якому стилі буде кімната і меблі, після чого можна буде запропонувати найоптимальніші дизайнерські і конструктивні рішення, адже усе повинно бути гармонійним і красивим, щоб перебування за робочим місцем було приємним і зручним.

Комментариев нет:

Отправить комментарий